Fysiopaletti Oy – Turku ja Salo

Jalka­fysioterapia

Älä anna alaraaja­ongelmien viedä liikkumisen iloa – tule meille, niin löydämme sinulle parhaan ratkaisun.

Fysiopaletista sinun ei tarvitse poistua ilman syytä saati ratkaisua siihen, kun kävelyssä tai juoksussa syntyy ikävää jalkakipua. Kiputilat voivat ilmetä kautta alaraajan lonkasta polveen, nilkkaan, jalkaterään ja jopa selkään. Jos haitat eivät jätä rauhaan ja liikkuminen vaikeutuu, on oireet syytä ottaa tutkittaviksi. 

Jalkafysioterapiamme kattaa kaikki palvelut tutkimuksista hoitokeinoihin, joilla ongelmat voivat poistua jopa täysin. Fysio­terapeuteillamme on pitkä, alaraajoihin erikoistunut kokemus jalkavaivojen hoitamisesta kaikissa asiakas­ryhmissä työ­ikäisistä nuoriin, iäkkäisiin ja huippu-urheilijoihin.

Tätä kaikkea paletistamme

Ratkaisut voivat löytyä myös yksilölli­sistä tuki­pohjallisista ja oikein valituista jalkineista

Tule käymään, niin jutellaan tilanteestasi. Liikkeemme sijaitsevat Turussa ja Salossa. Voit myös varata ajan alaraaja­tutkimukseen, jonka tiimoilta otamme vastaan lisäksi Uudessa­kaupungissa. 

Tervetuloa »

Alaraaja­tutkimus

Rasitusperäisten alaraaja- ja selkäoireiden syyt saattavat johtua virheellisestä askeltoistosta, eripituisista alaraajoista tai väärän­tyyppisistä jalkine­valinnoista.

Lue lisää »

Fysioterapia ja neuvonta

Alaraaja­tutkimuksen perusteella sinulle laaditaan omakohtainen harjoitus­ohjelma ja kuntoutus­suunnitelma/-ennuste.

Lue lisää »

Ajanvaraus

Meille voit tulla lähetteellä tai ilman. Varaa aika vastaanotolle Turkuun, Saloon tai Uuteen­kaupunkiin ohesta nettivarauksen kautta.

Varaa aika »

Tule käymään liikkeissämme tai varaa aika tutkimuksiin.

Turku Salo