Fysiopaletti Oy – Turku ja Salo

Tuki­pohjalliset

Valmiit tai räätälöidyt pohjalliset – ne oikeat löytyvät meiltä.

Teetkö seisomatyötä, kertyykö askelia päivittäin paljon? Onko urheilu leipälajisi? Myös harrastukset voivat asettaa jalat kovalle koetukselle. Jalkaterien tai koko alaraajojen liikekipu ja jopa selkävaivat voivat viestiä jalkojen virheasennosta ja yksinkertaisesti vääränlaisista jalkineista. 

Tukipohjallisilla voidaan ohjata jalan toimintaa, tukea askelta, aktivoida lihaksia ja helpottaa kipua. Meiltä Fysiopaletista saat valmiit tukipohjalliset ja yksilölliset tukipohjalliset, jotka suunnitellaan ja valmistetaan sinun jalan rakenteesi sekä käyttö­tarpeesi mukaan.

Oikeanlaisilla jalkineilla on myös roolinsa jalkapulmien selättämisessä – meillä on laaja valikoima tyylikkäitä, jalkojen terveyttä tukevia kenkiä. 

Tule käymään liikkeissämme Turussa tai Salossa, niin jutellaan tilanteestasi. Voit myös varata ajan alaraaja­tutkimukseen, joita teemme niin ikään Uudessa­kaupungissa. Näin saamme selvitettyä askeltasi kuormittavat tekijät ja laadittua perustan tukipohjallisia varten.

Tervetuloa »

Yksilölliset tuki­pohjalliset

Yksilöllisillä tukipohjallisilla voidaan ohjata alaraajojen toimintaa normaaleihin liikemalleihin sekä ehkäistä virheasennoista aiheutuvia polvi- ja jalkakipuja, päkiäkipua, vaivaisenluuta.

Lue lisää »

Käyttötarpeen suunnittelu

Yksilöllisten tukipohjallisten käyttötarvetta suunniteltaessa oleellisinta on huomioida, mihin tarpeeseen ja ongelmaan tukipohjallisia tarvitaan

Lue lisää »

Valmistuki­pohjalliset

Valmiiksi muotoillut pohjalliset kengissä tukevat jalkaa ja lieventävät esimerkiksi kantapään, vaivasenluun sekä muita jalan vaivoja.

Lue lisää »

Tule käymään liikkeissämme tai varaa aika tutkimuksiin.

Tarkista kesän aukioloajat! Turku Salo