Fysiopaletti Oy – Turku ja Salo

Yksilölliset tuki­pohjalliset

Sinulle räätä­löidyillä pohjallisilla askellat aivan uudella tavalla.

Rasitusperäisten alaraaja- ja selkäoireiden aiheuttajia on moneen lähtöön. Jalkojen rakenne, erilaiset sairaudet ja vääränlaiset jalkineet voivat tuottaa liikeessä, mutta myös levossa, ikävää kipua. Jos työ vaatii paljon seisomista, askelia kertyy ja urheilu on arkipäivää, voivat ongelmat äityä. 

Yksilöllisillä tuki­pohjallisilla voidaan ohjata alaraajojen toimintaa normaaleihin liikemalleihin sekä ehkäistä virheasennoista aiheutuvia polvi- ja jalkakipuja, päkiäkipua, vaivaisenluuta ja niin edelleen. Myös esimerkiksi nivelreuman aiheuttama kipu helpottuu ja asentomuutosten syntyminen hidastuu mittatilaus­pohjallisilla.

Meillä Fysiopaletissa on vuosikymmenten kokemus liikunta­kipujen tutkimisesta, fysioterapiasta ja yksilöllisesti valmistetuista tukipohjallisista. Myymme myös valmistuki­pohjallisia sekä jalkineita, jotka voidaan tarvittaessa räätä­löidä nekin asiakkaalle sopiviksi. Pohjallisilla ja viisaasti valittuilla käyttö­jalkineilla jalan rakenne huomioiden saadaan paras mahdollinen yhteisvaikutus.

Tarvitset yksilöllisiä tukipohjallisia sitten työhön, harrastuksiin, ammatti­urheiluun tai lääkin­nälliseen tarkoitukseen, olet lämpimästi tervetullut vastaanotollemme Turkuun, Saloon tai Uuteenkaupunkiin. Varaa aika alaraaja­tutkimukseen, aloitetaan siitä.

Varaa aika »

Yksilölliset tuki­pohjalliset

Yksilöllisillä tukipohjallisilla voidaan ohjata alaraajojen toimintaa normaaleihin liikemalleihin sekä ehkäistä virheasennoista aiheutuvia polvi- ja jalkakipuja, päkiäkipua, vaivaisenluuta.

Lue lisää »

Käyttötarpeen suunnittelu

Yksilöllisten tukipohjallisten käyttötarvetta suunniteltaessa oleellisinta on huomioida, mihin tarpeeseen ja ongelmaan tukipohjallisia tarvitaan

Lue lisää »

Valmistuki­pohjalliset

Valmiiksi muotoillut pohjalliset kengissä tukevat jalkaa ja lieventävät esimerkiksi kantapään, vaivasenluun sekä muita jalan vaivoja.

Lue lisää »

Tule käymään liikkeissämme tai varaa aika tutkimuksiin.

Tarkista kesän aukioloajat! Turku Salo