Fysiopaletti Oy  – Turku ja Salo

Ortopedisten apu­välineiden suositukset

Ortopedisten apuvälineiden suositukset.

Fysioterapeutti Jarmo Karilla on vuosikymmenten kokemus erilaisten ortopedisten apuvälineiden käyttö­indikaatioista kivuttomamman liikunnan mahdollistamiseksi.

Puheet ja huhut ortopedisten tukien mahdollisista “heikentävistä” vaikutuksista eivät perustu mihinkään! Tämän­ tyyppistä epäilyä jakavat tahot paljastavat oman tietämät­tömyytensä asioiden yhteyksistä.

Fysiopaletin johtoajatuksena kuntoutusta suunniteltaessa on aina asiakkaan liikkumisen ja harrastuksen jatkaminen mahdollisuuksiensa mukaan.

Mahdollisuuksia tuovat erinomaisesti mukanaan perustellusti valitut ortopediset apuvälineet, kuten erivahvuiset nilkka-, polvi- ja selkätuet. Myös yksilöllisten tukipohjallisten hankinta perustuu samaan ideaan.

Näin päästään nopeammin ja kivuttomammin takaisin rakkaiden liikuntaharrastusten pariin.

Ortopedisia apuvälineitä käytetään yleensä vasta kun kipu häiriköi nivel­liikkeitä ja liikuntaa.

Voit varata ajan fysioterapeutti Jarmo Karille, jolloin voimme keskustella kuntoutusohjelman lisäksi mahdollisten ortopedisten apuvälineiden tuomista hyödyistä.

Ota yhteyttä »

Alaraaja­tutkimus

Rasitusperäisten alaraaja- ja selkäoireiden syyt saattavat johtua virheellisestä askeltoistosta, eripituisista alaraajoista tai väärän­tyyppisistä jalkine­valinnoista.

Lue lisää »

Fysioterapia ja neuvonta

Alaraaja­tutkimuksen perusteella sinulle laaditaan omakohtainen harjoitus­ohjelma ja kuntoutus­suunnitelma/-ennuste.

Lue lisää »

Ajanvaraus

Meille voit tulla lähetteellä tai ilman. Varaa aika vastaanotolle Turkuun, Saloon tai Uuteen­kaupunkiin ohesta nettivarauksen kautta.

Varaa aika »

Tule käymään liikkeissämme tai varaa aika tutkimuksiin.

Turku Salo