Fysiopaletti Oy – Turku ja Salo

Alaraajan leikkauksen ja tapaturman jälkeinen kuntoutus

Ajoissa aloitetulla kuntoutuksella aktiivisempi arki alkaa nopeammin.

Kuntoutus polvileikkauksen, nilkan, muun jalkaterän tai alaraajan operoinnin jälkeen on tärkeä osa normaaliin arkeen paluuta. Kun kuntoutus aloitetaan ajoissa oikein kohdennetuilla harjoitteilla, fyysinen toimintakyky saadaan riittävälle tasolle ja toimintakyky palautumaan nopeammin.

Fysioterapia­käyntien välissä tapahtuva omatoiminen harjoittelu on kuntoutumisen onnistumisessa todella tärkeää. Meiltä saat omaharjoitusohjeet ja neuvot, jotka on laadittu yksilöllisesti sinun tilanteeseesi omat voimavarasi huomioiden. Tämä kuntoutus­suunnitelma voi sisältää kotona tehtäviä harjoituksia, kuntosali­ohjelman tai muuta harjoittelua, joka liittyy harrastuksiisi. 

Varaa aika jalkoihin erikoistuneille fysio­terapeuteillemme Turkuun, Saloon tai Uuteenkaupunkiin. Aika saattaa järjestyä jopa seuraavaksi päiväksi. Valmistamme myös yksilöllisiä tukipohjallisia ja myymme jalkineita myymälöissämme Turussa ja Salossa, joilla leikkauksen jälkeen, toki myös muissakin tapauksissa, saadaan tuettua jalkojen terveyttä ja askel tuntumaan hyvältä!

Varaa aika »

Alaraaja­tutkimus

Rasitusperäisten alaraaja- ja selkäoireiden syyt saattavat johtua virheellisestä askeltoistosta, eripituisista alaraajoista tai väärän­tyyppisistä jalkine­valinnoista.

Lue lisää »

Fysioterapia ja neuvonta

Alaraaja­tutkimuksen perusteella sinulle laaditaan omakohtainen harjoitus­ohjelma ja kuntoutus­suunnitelma/-ennuste.

Lue lisää »

Ajanvaraus

Meille voit tulla lähetteellä tai ilman. Varaa aika vastaanotolle Turkuun, Saloon tai Uuteen­kaupunkiin ohesta nettivarauksen kautta.

Varaa aika »

Tule käymään liikkeissämme tai varaa aika tutkimuksiin.

Tarkista kesän aukioloajat! Turku Salo