Fysiopaletti Oy – Turku ja Salo

Valmiit tukipohjalliset

Tukipohjalliset tuottavat mukavan olon ja keventävät kipuja.

Nopeasti väsyvät jalat ja kiputilat saavat helpotusta tukipohjallisilla. Irrotettavat, valmiiksi muotoillut pohjalliset kengissä tukevat jalkaa ja lieventävät esimerkiksi kanta­pään, vaivasenluun sekä muita jalan vaivoja. 

Jos sinulla ilmenee alaraaja­oireita seistessä, kävelyssä, urheilussa tai jopa levossa, tule käymään myymälässämme Turussa tai Salossa, niin valitaan tarpeisiisi ja kenkiisi sopivat pohjalliset. Kun tukipohjalliset yhdistetään oikeanlaisiin jalkineisiin, saavutetaan paras hoitotulos. Jalkine­valikoimamme kattaa esimerkiksi liikkuvan ja seisovan keho­kuormituksen rasitusta pysyvästi muuttavat Xsensible-jalkineet. 

Meidän valikoimastamme löytyy hetivalmiit Australialaiset FootActive-tuki­pohjalliset eri käyttö­tarkoituksiin hintaan 35 - 59€.

Mikäli valmiit tuki­pohjalliset eivät riitä ratkaisemaan ongelmaa, voimme valmistaa sinulle yksilölliset tuki­pohjalliset. Voit varata ajan suoraan alaraaja­tutkimukseen, joita teemme myös Uudessakaupungissa Terveystalossa, niin pääsemme perusteellisesti jyvälle tilanteestasi ja saamme valmistettua sinulle täydellisesti istuvat pohjalliset. 

Jalkafysio­terapeuteillamme on mittava kokemus alaraaja­tutkimuksista ja hoito­keinoista.

Tervetuloa »

Yksilölliset tuki­pohjalliset

Yksilöllisillä tukipohjallisilla voidaan ohjata alaraajojen toimintaa normaaleihin liikemalleihin sekä ehkäistä virheasennoista aiheutuvia polvi- ja jalkakipuja, päkiäkipua, vaivaisenluuta.

Lue lisää »

Käyttötarpeen suunnittelu

Yksilöllisten tukipohjallisten käyttötarvetta suunniteltaessa oleellisinta on huomioida, mihin tarpeeseen ja ongelmaan tukipohjallisia tarvitaan

Lue lisää »

Valmistuki­pohjalliset

Valmiiksi muotoillut pohjalliset kengissä tukevat jalkaa ja lieventävät esimerkiksi kantapään, vaivasenluun sekä muita jalan vaivoja.

Lue lisää »

Tule käymään liikkeissämme tai varaa aika tutkimuksiin.

Tarkista kesän aukioloajat! Turku Salo