Fysiopaletti Oy – Turku ja Salo

Tukipohjallisten suunnittelu

Tavoitteena on taltuttaa se oleellisin jalkojen toimintaa häiritsevä haitta.

Yksilöllisten tuki­pohjallisten käyttö­tarvetta suunniteltaessa oleellisinta on huomioida, mihin tarpeeseen ja ongelmaan tukipohjallisia tarvitaan. Korostetaanko pohjallisessa esimerkiksi kuormitusta keventävää ominaisuutta vai askel­ohjautuvuutta suhteessa alustaan? Entä tuleeko tukipohjallinen seisomatyöhön, liikkuvaan työhön, harrastuksiin vai ammattiurheiluun? Tukipohjallisten tulee myös istua yhteen kenkien kanssa.

Ennen suunnittelua on tärkeää tehdä perusteellinen alaraaja­tutkimus, jonka avulla saamme kattavan kokonaiskuvan alaraajojen toiminnasta ja pääsemme kiinni pulmiin. Meillä on pitkä kokemus liikuntakipujen tutkimisesta, alaraaja­biomekaaniikan asian­tuntemuksesta ja tukipohjallisten valmistamisesta. 

Tarjoamme tukipohjallisten lisäksi jalkojen terveyttä tukevat, tyylikkäät jalkineet kaikkiin tarpeisiin – tule tutustumaan liikkeisiimme Turkuun tai Saloon! Myös valmiit tukipohjalliset kuuluvat valikoimaamme. Meillä on koko paletti palvelusta tuotteisiin, joista löytyy se oikea lääke varmasti myös sinun alaraaja­ongelmiisi.

Varaa aika »

Yksilölliset tuki­pohjalliset

Yksilöllisillä tukipohjallisilla voidaan ohjata alaraajojen toimintaa normaaleihin liikemalleihin sekä ehkäistä virheasennoista aiheutuvia polvi- ja jalkakipuja, päkiäkipua, vaivaisenluuta.

Lue lisää »

Käyttötarpeen suunnittelu

Yksilöllisten tukipohjallisten käyttötarvetta suunniteltaessa oleellisinta on huomioida, mihin tarpeeseen ja ongelmaan tukipohjallisia tarvitaan

Lue lisää »

Valmistuki­pohjalliset

Valmiiksi muotoillut pohjalliset kengissä tukevat jalkaa ja lieventävät esimerkiksi kantapään, vaivasenluun sekä muita jalan vaivoja.

Lue lisää »

Tule käymään liikkeissämme tai varaa aika tutkimuksiin.

Turku Salo