Fysiopaletti Oy – Turku ja Salo

Fysioterapiaa ja jalkineita 90-luvulta lähtien

Yli 50 000 kliinistä alaraaja­tutkimusta, vuosi­kymmenten kokemus ja liuta iloisemmin askeltavia asiakkaita.

Fysiopaletti Oy sai alkunsa Turussa vuonna 1997 ja Salossa 1999, joissa molemmissa on tänäkin päivänä myymälät.

Jalkafysioterapiaan, jalkineisiin ja tuki­pohjallisiin erikoistunut yrityksemme on ratkaissut vuosien varrella valtavan määrän jalkojen toiminnallisuuksiin liittyviä ongelmia, ovat ne sitten liittyneet tavalliseen arjen elämään tai huippu-urheilijan tarpeisiin. Takanamme on yli 50 000 kliinistä alaraaja­tutkimusta, historiaan jääneitä jalkapulmia ja keveämmin askeltavia asiakkaita.

Olemme pieni ja ketterä, paikallinen toimija. Tule meille, jos kävelyssä tai juoksussa tuntuu jalkakipua tai muuta häirit­sevää ongelmaa. Autamme myös silloin, kun omaan jalkaan sopivaa kenkää ei tahdo löytyä mistään. Tapaamme sanoa, että meiltä ei kenenkään tarvitse lähteä ilman täydellisesti istuvia jalkineita!

Kokemusta Fysiopaletissa edustaa yrityksemme perustaja, kouluttaja, fysioterapeutti ja jalka­spesialisti Jarmo Kari sekä niin ikään fysioterapeutti ja jalkaspesialisti Mia Neovius. Ajan voit varata lähetteellä tai ilman Turkuun, Saloon tai Uuteenkaupunkiin. 

Tutustu asiantuntijoihimme, ja lukaise myös asiakkaidemme ajatuksista palveluistamme.

Tervetuloa »

Asiantuntijat

Palvelemme sinua vuosikymmenten ja yli 50 000 kliinisen alaraaja­tutkimuksen kokemuksella!

Lue lisää »

Asiakas­kokemukset

Me Fysiopaletissa olemme auttaneet jo vuosikymmenten ajan niin arjen jalkaongelmista kärsiviä asiakkaita kuin huippu-urheilijoitakin.

Lue lisää »

Tule käymään liikkeissämme tai varaa aika tutkimuksiin.

Turku Salo