Fysiopaletti Oy – Turku ja Salo

Omaharjoitus­ohjeet ja neuvonta jalka­vaivoihin

Säännöllinen täsmäliike on lääke, vähempikin riittää.

Kun tulet meille alaraajatutkimukseen, saamme selville jalkavaivojesi aiheuttajat ja laadittua sinulle omakohtaisen harjoitus­ohjelman, toteutettavan fysioterapia­suunnitelman ja ennusteen. Pulmaasi purevat täsmäneuvot perustuvat aina kliinisesti arvioituun toiminnalliseen diagnoosiin, jonka tekee kokenut jalkoihin erikoistunut fysioterapeuttimme.

Esimerkiksi Mortonin neurooman (päkiän alueella sijaitseva hermopinne) tyyppinen päkiäkipu, jalkapohjan kipua aiheuttava plantaari­faskiitti, vaivaisenluu- ja vasaravarvasoireet sekä lattajaloista johtuvat polvien kuormituskivut saadaan tutkittujen, toimiviksi todetuin keinoin kuntoon jopa 1–3 kuukaudessa. Myös leikkauksen jälkeinen kuntoutuminen etenee ripeämmin, kun fysioterapian tukena on koti­käyttöön laadittu harjoitusohjelma. Kotiohjeiden noudattamiseen on tärkeää sitoutua, jotta ne tuottavat toivottua tulosta!

Meiltä saat myös yksilölliset tuki­pohjalliset ja jalkineet, joilla on oma osansa jalkojen terveydessä. Oikein valitut jalkineet vähentävät kipua tehden kävelystä ja muusta liikkumisesta paljon miellyt­tävämpää. 

Varaa aika vastaan­otollemme Turkuun, Saloon tai Uuteenkaupunkiin tai tule käymään Turun ja Salon myymä­löissämme, niin perehdytään tilanteeseesi.

Varaa aika »

Alaraaja­tutkimus

Rasitusperäisten alaraaja- ja selkäoireiden syyt saattavat johtua virheellisestä askeltoistosta, eripituisista alaraajoista tai väärän­tyyppisistä jalkine­valinnoista.

Lue lisää »

Fysioterapia ja neuvonta

Alaraaja­tutkimuksen perusteella sinulle laaditaan omakohtainen harjoitus­ohjelma ja kuntoutus­suunnitelma/-ennuste.

Lue lisää »

Ajanvaraus

Meille voit tulla lähetteellä tai ilman. Varaa aika vastaanotolle Turkuun, Saloon tai Uuteen­kaupunkiin ohesta nettivarauksen kautta.

Varaa aika »

Tule käymään liikkeissämme tai varaa aika tutkimuksiin.

Turku Salo