Fysiopaletti Oy – Turku ja Salo

Askel­kuormitus­mittaukset

Mittaus on arvokas apu askelten analysointiin ja kiputilojen taltuttamiseen.

Virheellinen kuormitus kävelyssä tai juoksussa voi aiheuttaa alaraajojen ja selän kipua. Askel­kuormitus­mittauksella saadaan tarkkaa tietoa muun muassa siitä, miten kuormitus jakautuu jalkapohjan alueelle.

Kuormituksen mittausta voidaan hyödyntää liike- ja askelanalyysissä sekä kipujen sekä muiden alaraaja­ongelmien ennalta­ehkäisyssä. Niin ikään kuntoutuksen seuranta sekä symmetrisen kävelyn ja juoksun opettelu onnistuvat mittauksesta kerätyn tiedon avulla.

Askelkuormitus­mittaus ei ole sidottu vastaanottomme sisätiloihin, vaan liikkumista mitataan myös ulkona. Mittauksessa käytetään äly­pohjallisia, jotka asetetaan asiakkaan omiin kenkiin (mieluiten lenkkareihin tai kävelykenkiin).

Tule käymään liikkeissämme Turussa tai Salossa tai varaa suoraan aika askel­kuormitus­mittaukseen. Pidämme vastaanottoa myös Uudenkaupungin Terveystalossa. Mittauksen pohjalta voimme tilanteestasi riippuen laatia käyttöösi omaharjoittelu­ohjeet ja arvioidaan yksilöllisten tuki­pohjallisten tarvetta, joilla jalkoja saadaan ohjattua oikeille liikeradoille.

Varaa aika »

Alaraaja­tutkimus

Rasitusperäisten alaraaja- ja selkäoireiden syyt saattavat johtua virheellisestä askeltoistosta, eripituisista alaraajoista tai väärän­tyyppisistä jalkine­valinnoista.

Lue lisää »

Fysioterapia ja neuvonta

Alaraaja­tutkimuksen perusteella sinulle laaditaan omakohtainen harjoitus­ohjelma ja kuntoutus­suunnitelma/-ennuste.

Lue lisää »

Ajanvaraus

Meille voit tulla lähetteellä tai ilman. Varaa aika vastaanotolle Turkuun, Saloon tai Uuteen­kaupunkiin ohesta nettivarauksen kautta.

Varaa aika »

Tule käymään liikkeissämme tai varaa aika tutkimuksiin.

Turku Salo