Fysiopaletti Oy – Turku ja Salo

Pomar

Pomar-talvi­jalkineet

Pomar-merkki on suomalainen laatutuote, joka on suunniteltu Pohjolan olosuhteisiin. Pomareita on valmistettu jo vuodesta 1960. Osaamista, kokemusta ja olosuhdetajua on siis kertynyt huomattavasti vuosien saatossa.

Pomar- talvijalkineissa ollaan siis keskitytty oleellisiin asioihin, lämmön­tuottoon sekä pohjan pitävyyteen. Grip-pitopohjiin ollaan teknologia lainattu auton kitkarengas­teollisuudesta. Uutena teknologisena innovaationa Pomar-talvi­jalkineita saa nyt myös ÄLYNASTOITETTUINA. 

Näin huoleton askellus ja kävelylenkit sujuvat rennommin, koska liukas maaperä saa Pomar-pohjista haastavaa vastusta.

.

Aaro

Aaro

Black Nappa

Miesten Pomar Pomar +plus leveälestinen nilkkuri nauhat/vetoketjulla. Pitopohjalla ja lämpimällä vuorella.

Tilava leveälestinenmalli, jos kokosi kahden koon väliltä, suosittelemme valitsemaan pienemmän.

Koot: 39 - 48

Merkki: Pomar
Sukupuoli: Mies
Lesti: Leveä

248 €

Nietos

Nietos

Black Nappa

Miesten minimalistinen nilkkuri NIETOS talvikeleihin

Ajattomat, leveälestiset NIETOS-nilkkurit tarjoavat sekä toiminnallista tyyliä että poikkeuksellista pitoa, sopien täydellisesti pohjoisiin talviolosuhteisiin. GRIP+ talvipohjalla varustetut kengät on suunniteltu tarjoamaan maksimaalista pitoa talvisissa olosuhteissa. Talvirenkaista inspiraationsa saaneissa GRIP+ pohjissa käytetään termoplastista kumia, joka ei kovetu pakkasessa. Lämpimällä vuorella ja nappanahkapäällinen on helppo pitää puhtaana ja se hylkii vettä.

Koot: 39 - 48

Merkki: Pomar
Sukupuoli: Mies
Lesti: Leveä

148 €

Kelo

Kelo

Black Suede

Naisten Pomar +plus leveälestinen nilkkuri vetoketjulla ja huopavuorilla. PITÄVÄ POMAR NASTAPOHJA – äärimmäistä pitoa talven keleissä. Suomessa suunniteltu ja valmistettu ainutlaatuinen joustonastapohja takaa pidon kelissä kuin kelissä. Nastat vetäytyvät sisään kovalle pinnalle astuttaessa varmistaen että askel pysyy vakaana myös siirryttäessä sisätiloihin. 

Koot: 36 - 42

Merkki: Pomar
Sukupuoli: Nainen
Lesti: Leveä

248 €

Tule käymään liikkeissämme tai varaa aika tutkimuksiin.

Turku Salo