Asiantuntija

Mia Neovius

Jalkaspesialisti, Fysioterapeutti

"Löydetään yhdessä oikeat askelmerkit kohti sujuvampaa liikkumista!"

Olen Mia Neovius, ja valmistuin fysioterapeutiksi Savonlinnasta vuonna 2006. Olen työskennellyt muun muassa kuntoutuslaitoksessa, terveyskeskuksessa ja yksityisellä sektorilla.

Asuin useamman vuoden Etelä-Saksassa ja opin samalla saksan kielen. Olen harrastanut lähes koko ikäni ratsastusta ja klassista balettia.

Työskentelin yli seitsemän vuotta Raumalla alaraajafysioterapian parissa Rauman Jalkaklinikalla. Työni sisälsi kaikenikäisten asiakkaiden akuuttien ja kroonisten alaraajaongelmien ratkomista, hoitokeinoja fysioterapian keinoin sekä tukipohjallisten valmistusta. Olen myös kuntouttanut paljon tekonivel­leikattuja asiakkaita. Minulla on lisäksi käytynä laajemmat neurologian ja akupunktion koulutukset. Olen hyvin kiinnostunut erilaisista alaraajavaivoista, ja vahvuuteni on löytää jokaiselle yksilöl­lisesti se oma kuntoutusreitti sekä askelkivuille täsmäratkaisut.

Toimin jalkaspesialistina Fysiopaletti Salon ja Turun toimipisteissä. Minulle voit varata ajan alaraaja­tutkimukseen ja jalkojen kuormitus­mittaukseen, fysioterapianeuvontaan tai omaharjoittelun ohjaukseen. Lisäksi myös tapaturmien ja leikkausten jälkeinen kuntoutusjakso hoituu ammattitaidolla ja kokemuksella asiakkaan yksilölliset voimavarat huomioiden. Voit tulla lääkärin lähetteellä, vakuutusyhtiön maksusitoumuksella tai itse maksaen.

mia@fysiopaletti.fi
Puh: 041 311 5457

Kokeneet asiantuntijat palveluksessasi

Me osaamme auttaa sinua

Jarmo Kari

Jalkaspesialisti, Fysioterapeutti

Fysiopaletin perustaja, jalkaspesialisti-fysioterapeutti Jarmo Kari on alansa pioneeri, monessa kokenut asiantuntija ja kouluttaja.

Mia Neovius

Jalkaspesialisti, Fysioterapeutti

Arvokasta osaamista Fysiopaletin asiakkaille tuo myös pitkän linjan ammattilainen, jalkaspesialisti-fysioterapeutti Mia Neovius.

Otto Kari

Tuotepäällikkö, Tuote-esittelijä

Xsensible-asiantuntija, tuotteista ja verkkosivuista vastaa Otto Kari.

Elmeri Kari

Tuote-esittelijä

Xsensible-asiantuntija ja hyvästä asiakaspalvelustaan tunnettu Elmeri Kari.

Tule käymään liikkeissämme tai varaa aika tutkimuksiin.

Turku Salo